Женска анкета: Кои се подобри љубовници постарите или помладите мажи?

Не постои формула за идеална љубовна комбинација помеѓу маж и жена во смисла на пресметана возрасна разлика која е најкомпатибилна. Но сепак, често слушаме...

Ги прашавме жените: Што подразбираат под „секси маж“?

Ги прашавме жените што подразбираат под терминот „секси“ маж. На анкетата добивме интересни одговори од жени прирпаднички на различни возрасни групи. Најрепрезентативните одговори во размки...

Анкета: Како изгледа вашето незаборавно сексуално искуство?

Анонимните анкети се одлични да дознавање на вистината поврзана со теми кои не се баш прифатени за отворена комуникација. Една од нив е сексот, кој...

Анкета: Што мислат жените за секс на една вечер?

Ги прашавме жените од различни возрасти што мислат за секс на една вечер. Поради инсистирањето да се заштити нивниот идентитет, одговорите ви ги пренесуваме...

Анкета за жените: Дали сакате орално да го задоволувате вашиот партнер?

Во оваа анкета учествуваа жени од различни возрасти над 20 и под 60 години. Сите одговараа на истото прашање: „Дали сакате орално да го...

Анкета: Што подразбираат мажите под терминот „дама“

Ги прашавме мажите што подразбираат кога една жена ќе ја наречат „дама“? Најголем број од мажите не знае што точно се подразбира под терминот...

Анкета: Дали се посекси мажи со очила или без очила

Ги прашавме жените дали мажи со или без очила се посекси? А по давање на категоричниот одговор побаравме од нив да дадат објаснување. Ви ги...

Анкета: Мажите и жените избраа своја летна хит книга!

Книгите се добро друштво за време на летните горештини, особено се практикува читањето книги на плажа бидејќи моќта на забележување на деталите е најголема...

Жените избраа: Ова се топ три нејзини омилени секс пози

Перциепцијата на жените кон сексот се менувала во зависност од актуелните промени во вредносниот систем кој е општо и општествено прифатен. Но жените уживаат во...

Мажите одговараат: Карактеристики на „совршена“ вагина!

Многу жени се грижат за изгледот, мирисот на нивната вагина, без разлика дали усните се премногу големи или премногу мали, дали се доволно тесни...
7,849FansLike
262SubscribersSubscribe

Recent Posts

Trending Now

error: Content is protected !!