0.8 C
Skopje
Tuesday, October 26, 2021

Школо за морал

1
Каде се учи морал? Кој одредува дали нешто е морално или не? Што значи кога некој ќе рече тоа не е морално да се...

Која е најголемата грешка која ја правиме во животот? Тоа што мислиме дека...

Времето е една посебна категорија (димензија), која многу малку ја разбираме. Она што дефинитивно го знаеме е дека е ограничено во нашите животи и...

Орелот се врати, билет во еден правец кон беспаќе

1
Орелот се врати, ДУИ ќе поставува ултиматум за формирање на нова влада, како и што се очекуваше главниот збор ќе го има Али Ахмети,...

Бруно Латур: Пандемијата е илустрација на мрежната теорија

0
Во раните денови од појавата на пандемијата предизвикана со КОВИД19 и воведување на мерките за спречување на ширење на епидемијата, филозофот Бруно Латур...
7,448FansLike

Recent Posts

Trending Now

error: Content is protected !!