дома информација вест Внимавајте што објавувате на „Тик Ток“ – се повеќе корисници завршуваат во...

Внимавајте што објавувате на „Тик Ток“ – се повеќе корисници завршуваат во притвори

769
0

Милетиќ има скоро 80.000 следбеници на оваа мрежа, а поради објавувањето на видео во кое возот поминува преку зеленчук и други предмети, тој помина 24 часа во притвор.

Видеото можете да го погледнете на ОВОЈ ЛИНК.

„Вчера попладне, членови на ФУП упаднаа во мојот стан и го пребараа, ми ги одзедоа мобилните телефони и ме уапсија како да сум криминалец“, вели Милетиќ.

За време на апсењето, му било кажано дека сторил кривично дело загрозување на сообраќајот со опасни дела.

Извор: Mondo.ba