Проследете го видеото од првото интервју за порталот „Мој збор“ и „Радио МОСТ“ со проф. д-р Рубин Земон.

Интервјуто го спроведе – Магдалена Стојмановиќ.

Продукциска куќа: Проспериум Филмс