20 C
Skopje
Friday, February 26, 2021

Бруно Латур: Пандемијата е илустрација на мрежната теорија

Во раните денови од појавата на пандемијата предизвикана со КОВИД19 и воведување на мерките за спречување на ширење на епидемијата, филозофот...
2,488FansLike

Recent Posts

Trending Now