Иако на прв поглед, видеото, кое стана вирално, се чини дека го обара Гинисовиот рекорд или сличен потфат , тој е всушност обичен ден на една жена во која реши да го демонстрира својот талент.

На Интернет се појави видео на кое Виетнамка од Хо Ши Мин носи мотоцикл на главата како да е капа. Го кренаа со големи тешкотии од шест мажи, а потоа таа го превзеде и го задржа на главата.

Додека присутните ја гледаа во неверување, шокирани од нејзината издржливост, таа лесно почна да ги движи рацете и танцуваше како да не носи никаков товар.

Видеото брзо започна да се шири на социјалните мрежи, а луѓето шпекулираат дали е навистина можно и зошто. Некои сметаат дека станува збор за ширина и јачина на вратот, додека други веќе ја нарекоа супер жена.

Извор : Blic rs;