дома животен стил Во иднина најголем дел од светската популација ќе го вози: А знаете...

Во иднина најголем дел од светската популација ќе го вози: А знаете ли што е ова на фотографијата?

864
0

Низ годините, светските автомобилски дизајнери имаат направено разни чудни автомобили.

Еден од најчудните што е направен во изминативе години претставува автомобилот наречен „ло Рес“ кој воедно е футуристички автомобил.

Во 2010 година, група дизајнери на чевли се предизвикаа себеси да создадат сосема нов вид производ: Автомобил.

Им беа потребни пет години за да ја реализираат замислената идеја за нивниот автомобил. „Ло Рес“ претставува електричен автомобил кој повеќе изгледа како вселенски брод.

Извор: Нова Македонија