Порталот „Мој збор“ воведува нова рубрика која излегува на неделно ниво. На читателите им претставуваме фотографии од нашата архива кои симболички се врзани со настаните и времето кога се објавуваат. 

На овој начин се вклучуваме во промоција на фотографската уметност и ја користиме фотографијата да ги опишеме главните случувања во рамките на неделата или навестиме некои нови настани.

Фотографија на неделата е прогласена по претходен избор на членовите од редакцијата.

Фото на неделата:

Дедо Мраз на Карибските острови

Ⓒ Мој збор