0.8 C
Skopje
Tuesday, October 26, 2021

Жените избраа: Ова се топ три нејзини омилени секс пози

Перциепцијата на жените кон сексот се менувала во зависност од актуелните промени во вредносниот систем кој е општо и општествено прифатен. Но жените уживаат во...

Филозофско интервју со Жарко Павловиќ: Измијте ги рацете додека капиталот создава нова криза под...

Жарко Павловиќ е современ, млад мислител од Краљево кој своето филозофско образование го стекна на Филозофскиот Факултет, интитут за филозофија во Косовка Митровица. Како студент...

Како изгледа лажна пријава за пожар до пожарна

На целата мака на пожарникарите во овој период некој наоѓа момент на забава и возбуда. И тоа не еден, туку дури 7 такви ги...

Кој им врши пасивна репресија на жителите од скопско Бардовци?

Незадоволни граѓани од скопското село Бардовци веќе со денови протестираат на улиците и упатуваат порака до надлежните институции, но како што наведуваат, надлежните немаат...

Не треба да бидете силни, се што треба е да бидете сакани!

Кога сте секогаш силни, обично ги потиснувате вашите желби, мисли, а понекогаш дури и како се чувствувате. Кога сте секогаш силни, вие сте многу...

Бројот на антитела од вакцинација не е гаранција дека некој е безбеден од тешки...

Вакцините што се користат првенствено го стимулираат производството на антитела кои се насочени кон типичниот „бодлив“ протеин на вирусот што продира во нашите клетки. Постојните...

Мојата партнерка ме изневери, најде подобар сексуален партнер

Прашање: Со партнерката сум три години, а пред еден месец таа ме изневеруваше. Разговаравме за оваа работа и оттаму открив дека човекот со кој...

Имаме ли право да се шокираме од неагилноста на институциите во пожарот?!

Имаме ли воопшто право да се шокираме од неагилниот однос на инситутуциите во пожарот? Ние на кои ни е нормално да гледаме уморни работници...

Детски невролог открива: Постои феномен на псевдоаутизам

Мојата работа бара од мене секојдневно да се среќавам со деца со помали или големи попречености. Како по правило, веќе пет години се соочувам со...

Незнаењето е сила, знаењето е моќ!

Во последно време, јавното мислење е целосно поделено на две конфликтни страни - ваксери или антиваксери. Имено ваксерите ги собираат аргументите на класичната медицинска наука...
7,448FansLike

Recent Posts

Trending Now

error: Content is protected !!