дома животен стил занимливости Брус Вилис во комерцијално видео за автомобилски батерии „DieHard”

Брус Вилис во комерцијално видео за автомобилски батерии „DieHard”

Претпоставуваа дека ќе се снима нова сезона на „Умри тешко“ но всушност стануваше збор за реклама за електрични автомобили

538
0

Се случи експлозија од реакции на Твитер откако се појави називот на Брус Вилис во руво на главниот јунак на „Умри тешко“ – Џон МекКлејн.

Сите тие го твитаа клипот задевајќи дека нешто големо следува за време на НФЛ натпреварот помеѓу Лос Анџелес Рамс и Сан Франциско 49ерс, во комплет со хаштазите #DieHardIsBack и #Ad.

Во клипот од 15 секунди, Вилис додека Меклајн свирка додека оди кон група луѓе со заканувачки изглед што го чекаат. Ја откопчува јакната и почнува да ја соблекува додека бледнее во црно.

Споделена помеѓу видео-снимката е пораката: „Како што завршува една приказна, започнува нова“. Многу обожаватели на Твитер претпоставија дека шестиот филм „Умри тешко“ може да се најде на хоризонтот, но за жал, тоа не беше случај.

Toj ги промовираше батериите за автомобили од марката DieHard. Во двоминутната реклама, Вилис се враќа кај ликот Мек Клејн и тргнува во опасна мисија да набави нова батерија за неговиот автомобил.

Тој скока низ стаклото на продавницата „Адванс авто-делови“ – каде што може да се купат батериите – и мора да се раздвижи низ отворот за проветрување и да избегне многу куршуми со цел повторно да го стартува својот автомобил.

Рекламата завршува со тоа што Аргил вели „Јипи ки јај“, на што Меклејн одговара: „Еј, тоа е мојата линија!“

Извор : Entertainment