Еве ги вообичаените индикатори:

1. Помалку разговор

Во случај жената да ја намали комуникацијата со нејзиниот сопруг или да ја сведе на минимум, тоа може да биде знак дека нешто ја мачи.

2. Брзо гори

Незадоволните жени се секогаш „на работ“. Ова значи дека тие лесно го губат нервот и дека најмалиот детал може да ги иритира.

3. Постојано е уморна

Едно истражување покажа дека жените во несреќни бракови имаат пониско ниво на хормонот кортизол.

Затоа, хроничен замор се јавува како несакан ефект.

4. Одбива секс

Сосема очекувано, жената која е несреќна во бракот ќе се обиде на секој начин да го избегне допирот на нејзиниот сопруг.

5. Постојат тајни

За секоја квалитетна врска, дури и брак, потребна е искреност.

Штом има тајни, тоа значи дека некој е незадоволен.

6.  Нема самодовербата

Бракот се заснова на заемна доверба. Веднаш штом ќе почне да се губи, тоа значи дека односите се затегнуваат.

7. Таа не обрнува внимание

Штом жената изгуби интерес за својот сопруг, тогаш не може да биде задоволна со него.

8. Има нови интереси

Ако жената одеднаш има нови хоби и интереси, во кои нејзиниот сопруг не е вмешан, тоа обично е знак дека нешто не е во ред.

9. Таа мисли само на себе

Жените кои не се задоволни од бракот често стануваат себични.

Само личните работи им се важни, а тие не обрнуваат внимание на желбите на партнерот.

10. Го менува изгледот

Ова е добро познато и се покажа како многу точно.

Во случај жената одеднаш да ја смени бојата на косата, фризурата или модниот стил, тоа може да значи дека жената е несреќна во бракот и сака да сврти нова страница во животот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде