Крвната група кажува многу за вас, вашиот карактер и идеалното партнерство и пријателство.

Анализата на различни крвни групи откри и со која се согласува најдобро.

Крвна група 0

Нулта крвна група се карактери кои се отворени и сакаат да се дружат.

Тие сакаат да иницираат, но не секогаш го завршуваат започнатото.

Тие се креативни и популарни, сакаат да бидат во центарот на вниманието и да зрачат со самодоверба.

Крвна група А

Тие однадвор изгледаат мирни, но имаат толку високи стандарди (тие се перфекционисти) што обично се исполнети со нервоза внатре.

Луѓето со крвна група А се уметнички најнаклонети од сите крвни групи.

Тие можат да бидат срамежливи, одговорни, сигурни и чувствителни.

Крвна група Б

Ориентирани кон целите и решени, луѓето со крвна група Б ќе започнат нешто и нема да се смират додека не го сторат тоа добро и до крај.

Тие се индивидуи кои прават свој начин и кои управуваат со сопствените животи.

Крвна група АБ

Оваа крвна група ги претставува поделените карактери на крвните групи.

Тие можат да бидат отворени и срамежливи, како и самоуверени и повлечени.

Иако тие се одговорни, премногу одговорност може да претставува проблем. Тие се сигурни и сакаат да им помагаат на другите.

Компатибилност на крвните групи:

А е најкомпатибилен со А и АБ
Б е најкомпатибилен со Б и АБ
АБ е најкомпатибилен со АБ, Б, А и 0
0 е најкомпатибилен со 0 и AB

ИЗВОРАло
претходниот член,Седење пред комјутер е сигурен пат до депресија!
Следната статијаФенг Шуи совети за правилно уредување на вашата кујна!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде