Видеото е старо скоро 10тина години, но во последните неколку денови е актуелно и коментирано на социјалните мрежи.

Имено млада девојка од Општински штаб „Палилула“ од Београдска странка во Србија рецитира најпечатлива изјава од убиениот премиер на Србија – Зоран Џинџиќ на изложба која му е посветена токму нему.

При нејзиното рецитирање се случуваат непредвидливи работи, а крајот е урнебесен и ќе ве насмее до солзи.

Најинтересно е што во содржината на нејзиниот цитат се споменуваат – погрешни луѓе и погрешни случувања. А зошто на Слаџана Здравковиќ настапот и беше сосема во склад со содржината на цитатот увидете сами.

Видеото може да го погледнете во продолжение: