Дива депонија во општина Сопиште
Министерството за заштита на животната средина распиша тендер за набавка и поставување опрема за видео надзор на диви депонии.

Проценетата вредност на јавната набавка е 16,6 милиони динари.

Работата опфаќа проектирање, набавка и испорака на опрема и материјали, инсталација и изградба и пуштање во работа на системот.

Понудувачот е должен да достави алатки, софтвер, кабли за поврзување, прецизни инструменти и опрема потребни за транспорт, ракување, инсталација, тестирање и одржување на системот, се вели во спецификацијата.

Рокот за поднесување понуди е 21 февруари, а критериум за доделување на договорот е цената.

ИЗВОРНова економија
претходниот член,Денеска е меѓународен ден на образованието
Следната статијаСловенија ги укинува фискалните сметки

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде