Пивото е еден од омилените пијалоци за голем број на луѓе.

Уживателите во пивото конзумираат пива без алкохол, со мал процент на алкохол или craft пива кои содржат над 10% алкохол.

Пивата може да видат светли или темни. Светлите пива се конзумираат со храна, додека темните пива имаат високо ниво на ххранлива вредност и тие се конзумираат неколку часа по јадењето.

Но, дали некогаш сте се запрашале што ќе се случи со пивото ако остане да стои во чаша подолго време, на пример 60 дена?

Погледнете го оваа кратко видео и одлучете дали ќе продолжите да го конзумирате овој пијалок:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде