дома информација вест Уште еден невообичаен симптом на корона вирус

Уште еден невообичаен симптом на корона вирус

Последици од корона инфекцијата се присутни дури и по 6 месеци од оздравувањето

44
0

Од појавата на болест КОВИД19 предизвикана од вирусот корона, се ширеа различни теории за симптомите.

Сепак луѓето кои оздравеле од корона опишуваат дека дури и по шест месеци од оздравувањето се уште чувствуваат последици.

Еден од најчудните последици е големо опаѓање на косата по оздравувањето.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде