Турнете го лицето во мала површина со брашно и ќе го добиете вашиот изглед во длабока старост.

Брашното помага да се исцртаат сите вдлабнатини кои во староста ќе станат брчки.

Лицето ќе ви изгледа збрчкано и старо баш како лицето на луѓе кои влегле во својата 90та година од животот.

До пред неколку месеци актуелна беше е-апликацијата со која сите предвидуваа како ќе изгледаат во старост, но сега ви предлагаме природен начин да си го проверите изгледот на 90 години.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде