Но, за да се увериме дека љубовта е заемна, односно дека нашиот партнер не гледа на начинот на кој го гледаме, треба да обрнеме внимание на 15-те знаци што ќе ги покаже во кревет само личност која ве сака навистина.

Овие 15 мали, но важни работи ги потсетија бројни интернет-корисници кога започнаа да разговараат за однесувањето на нивните партнери за време на сексот и направија интересни откритија.

Ако вашиот партнер прави некои работи од списокот, не мора да се грижите за неговата верност.

 • Одржува контакт со очите. Изгледа дека е фокусиран само на вас.
 • Тој ве сака и смета дека бакнувањето е најинтимниот дел од сексот.
 • Неговата примарна цел е да ве задоволи.
 • Комуницира со вас и ве прашува што ви одговара, а што не.
 • Не се срами да ги покаже своите чувства. Тој е емотивен.
 • Ви ја држи раката.
 • Тој без двоумење ќе ви каже ако не ужива во нешто или обратно.
 • Физичката близина е важна за него.
 • Не се оделува од вас веднаш штом ќе заврши сексот.
 • Многу често тој ќе се враќа и ќе сака да ве прегрне или бакне уште еднаш откако ќе заврши.
 • Внимава на атмосферата.
 • Одвојува време за интимност со вас.
 • Тој нема проблем да го нарекува сексот водење љубов.
 • Ве теши ако се чувствувате лошо.
 • Тој сака да знае што ви одговара, а што не, и сака да биде подобар за вас.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде