Се чини дека силниот имунитет никогаш не бил поважен од – сега додека ни претстои да се справиме со ковид19 пандемија, но и со вообичаените болки во текот на есента и зимата.

Секако, внимавајте многу на потеклото, бидејќи е познато дека на пазарот има голем број на производи кои всушност содржат, за жал, многу малку мед, па затоа се препорачува да се купуваат од докажани производители.

За овој напиток кој ќе го зајакне вашиот имунолошки систем потребни ви се само две состојки:

  • 1 лажица мед
  • 200 мл вода

Ова е одличен начин да го започнете денот.