Адвокатот Том Гаши рече дека го испратил извештајот на поранешниот обвинител на Косово, Клинт Вилијамсон, за поранешниот претседател Хашим Тачи и други и понудил награда од 10.000 евра за секој пратеник што му го донел извештајот.

Извештајот дека Хашим Тачи и другите испратени во затвор не е извештај на Дик Марти, тој е извештај на Клинт Вилијамсон, кој нашите пратеници никогаш не го прочитале. Оној што го прочитал и кој го има, нека го донесе утре во мојата канцеларија во центарот на Приштина. Не му давам многу пари, освен 10 илјади евра. Но, не по пошта, туку лично, рече Гаши.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде