Нова македонска песна со наслов „Нека бидам сам“ во изведба на Бобан Апостолов, музиката и текстот се на Бобан Апостолов, додека аранжманот е на Милан Миланов.

Песната послушајте ја во продолжение:

*Оваа објава е од комерцијален карактер и порталот не презема никаква одговорност за естетиката, авторската содржина и доживувањето на публиката на оваа песна.