На 7ми Октомври Културно-уметнички работници ќе го одржат својот традиционален концерт пред скопската публика. 

Концеротот е закажан со почеток во 20.00 часот во Младинскиот културен центар на Скопје, а се реализира со поддршка на град Скопје.

Покрај Културно-уметнички работници, настап ќе имаат и гостите на концертот: Картан и Сватовски.