Во постот кој го објави на Твитер, оваа жена пишува дека обезбедувањето од неа барало да облече јакна, и покрај високите летни температури.

Обезбедувањето на музејот „Орсеј“ во Париз забранило влез на една Французинка заради длабокото деколте, се додека не го покрила, пренесе „ Local France“.

Во постот кој го објави на Твитер, оваа жена пишува дека обезбедувањето од неа барало да облече јакна, и покрај високите летни температури.

Таа пишува дека двете жени од обезбедувањето, кои и забраниле да влезе, ги прашала зошто тоа што има длабоко деколте претставува проблем, но не добила никаков одговор а жените од обезбедувањето инсистирала на тоа дека се такви правилата.

Image

Извор: Канал5