Еве како можете да препознаете дека е лош во кревет:

Доцни

Чекате 20 минути и одеднаш тој се појави со некое глупав и полуодговорен изговор?

На почетокот тешко може да сфатите дека тоа е ужасен потег кој многу говори за личноста.

Овој тип на личност тешко дека ќе ги задоволи вашите потреби – дури и во кревет.

Постојано го проверува телефонот

Ако тој постојано го прегледува WhatsApp и разни други пораки, не треба да губите повеќе време.

Тој не ви посветува целосно внимание, а тоа нема да го стори ниту за време на сексот.

Не може правилно да ги става своите мисли во зборови

Ако не може правилно да ги заврши речениците, се изразува двосмислено и нагло ги менува темите, тоа не е добар знак.

За среќен љубовен живот, важно е добро да комуницирате едни со други.

Ова, се разбира, значи и дека треба да бидете во можност да ги искажете своите желби.

На крајот на краиштата, никој не може да ги чита мислите на другите луѓе.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде