Дека ни најстариот занаен не е тоа што беше, потврдуваат исказите на неколку наши сограѓанки кои често можете да ги видите во своето опкружување. 

Според исповед на А. додека работела во доцни часови од ноќта, ја повикал за сексуална услуга извесен господин кој на почетокот изгледал сосема галантно и пристојно.

Тој и ветил дека ќе и даде и повеќе за услугата која ја нуди одошто таа побарала. Имено тој се договорил за цена од 20 евра за полн пакет услуги што вклучуваат орален секс, поради кој нашата истакната дејка во оваа област важи за елитна претставничка на најстариот занает.

Но кога влегла во колата, се случил ШОК. На задното седиште се криел уште некој кој вербално ја нападнал нашата соговорничка и ја присилувал да му даде услуви за кои немал намера да и плати.

Поради овој немил настан, таа денеска има деформитет на устата и постојано изгледа како да е во подготовка за пружање орално задоволство.

*Оваа објава има за цел самообрана од воспоставен вербален напад и повик на линч и говор на омраза.