дома животен стил Првата сопруга на Трамп кажа неколку неочекувани работи за неговата втора сопруга...

Првата сопруга на Трамп кажа неколку неочекувани работи за неговата втора сопруга – Меланија

845
0

Ивана Трамп, првата сопруга на американскиот претседател Доналд Трамп, гостуваше во британското шоу „ Loose Women “ и зборуваше за нејзината врска со Трамп, но откри и што мисли за Меланија.

“Не сум сигурна. Таа е многу тивка. Не оди на многу места. Оди таму каде што треба. Тивка е”, одговори таа со двоумење.