Имено, откако Данијела Штајнфелд откри дека актерот Бранислав Лешиќ наводно ја силувал, водителката Христина Стојиjковиќ исто така објави дека објавила пораки кои актерот и ги испратил на својот Твитер профил.

Во искушение сум да објавам скриншот од прогонствени пораки што ми доаѓаат со недели од Бранислав Лешиќ, откако еднаш се видовме во животот кога тој ми беше гостин во емисијата. Целосна поддршка за Даниела Штајнфелд и секоја жена која е жртва на предатори и (не) моќ – напиша таа на споменатата социјална мрежа, а потоа објави пораки:

Branislav Lečić- poruke Hristina

Branislav Lečić- poruke Hristina