Контроверзната раперка Ники Минаж го роди своето прво дете.

Ники Минаж и нејзиниот сопруг Кенет Пери се уште не го откриваат полот на детето, а не е познато ниту името на бебето.

– Сними неколку песни со „труднички“ стомак

Популарната раперка инаку минатата година објави дека стапила во брак со пријателот од детсвото Кенет и дека се повлекува од сцената за да основа семејство.

Но, во меѓувреме контроверзната Минаж сепак ја продолжи музичката кариера и објави неколку песни и истакна дека работи на нов албум.

Извор: Канал5