На последното рочиште на судењето на 35-годишната наставничка Кандица Барбер, која е обвинета зa секс со нејзиниот 15-годишен ученич, можеше да се слушне дека Барбер и нејзиниот ученик имале секс во нејзината „омилена“ позиција, пишува „The Sun“ .

Наставничката е обвинета за спиење со нејзиниот ученик три пати откако тие се допишувале преку „Snapchat“ во септември 2018 година.

Пред случајот да биде предаден на поротата, судијата во случајот Франсис Шеридан им рече на присутните во судницата недалеку од Лондон:

„Видовме разговор помеѓу неа и нејзиниот сопруг, кои за време на тој разговор рекоа дека кучешката поза е нејзината „омилена “ поза. “

Инаку, сопругот на наставничката редовно присуствуваше на судските рочишта со неа.