Шефот на клиниката му се јавил на адвокатот додека Чедо го мавал со рекет за тенис.

Јовановиќ сопственикот на клиниката Ж.И. (41) со тениски рекет го удрил неколку пати во пределот на главата и телото, пишува „Блиц“.

Според порталот, тој излегол од црниот џип и го нападнал сопственикот на споменатата клиника.

Дејан Дубајиќ, законскиот застапник на „Физио центар“, за Нова.рс изјави дека неговиот клиент се здобил со тешки телесни повреди.

Нова.рс се обиде да контактира со лидерот на ЛДП, за да се проверат овие обвинувања, сепак, еден од неговите телефони беше исклучен, а ние сè уште не добивме одговор на другиот на кој испративме прашања.

Лидерот на ЛДП, Чедомир Јовановиќ, вчера беше пуштен дома од Клиниката за инфективни болести, откако се бореше со коронавирусот и тешката пневмонија.

Извор: tribuna.mk / nova.rs