дома информација вест Нокаут од работник на обезбедување за жена која сакала да му помогне...

Нокаут од работник на обезбедување за жена која сакала да му помогне на детенце да си ги најде родителите во маркет

777
0

Брутален напад се случил минатата недела пред трговскиот ланец во населбата „Нов Белград“, кога работникот од обезбедување М.М. ја нокаутирал А.М. (49).


А. М. бил нападната без да има никаква вмешаност во инцидентот. Всушност, таа само сакала да помогне и да ја смири тензијата но добила тешки телесни повреди.

Сè започнало кога А.М. забележала како плаче дете без придружба на паркингот.

На прашањето каде се неговите родители, таа добила одговор дека се наоѓаат во продавницата, пренесува „Курир“.

Сакајќи да му помогне на детето, жената отишла со него во продавницата за да ги најде своите родители, но чуварот не и дозволил да го стори тоа и на крајот ја нокаутирал.

Извор: Kurir.rs