Малезиец вели дека пронашол селфи од мајмуни и видеа на неговиот исчезнат телефон еден ден откако го пронашол изгубениот телефон во џунглата зад неговата куќа.


Содржината – вклучувајќи ги и снимките од мајмун кој се чини дека се обидува да го јаде телефонот – е широко распространета на социјалните мрежи откако Закриџ Родзи ја објави на Твитер.


Студентот рече дека сметал дека му го украле телефонот додека спиел.


Но, остана нејасно точно како исчезна мобилниот телефон. Исто така, не беше можно да се проверат околностите во кои фотографиите и видеата завршија на неговиот телефон.

Another photo of a monkey Mr Zackrydz says he found on his phone

Извор: BBC