Мери Магдалена од Канда предизвикува различни реакции на социјалните мрежи.

Имено таа пред неколку години била девојка со „нормален“ изглед и привлекувала внимание со својата природна убавина.

Со тек на време Мери Магдалена решила да го стави своето тело во функција на „експеримент“ за tatoo мајстори и пластични хирурзи.

Денеска нејзините нозе едвај може да ја поднесат килажата на нејзиниот задник кој е наполнет со силикон, а нејзината кичма едвај може да се носи со тежината на нејзините силиконски гради.

На телото таа има секакви тетоважи, а на лицето и се забележува пренапумпана уста. Мери Магдалена често експериментира и со својата долга коса, менувајќи ја нејзината боја.

Мери Магдалена е радикализација на изгледот што во современието се преферира и прокламира од страна на различни учеснички во јавниот простор преку пеачки, шоу мени, естрадни ликови, старлети, ријалити ѕвезди и слично.

Убавината е релативна, но естетскиот суд за тоа која варијанта е поубава „природен изглед“ или „новокомпониран“ донесете го сами по разгледување на нејзините фотографии на инстаграм:

nekogash-bila-normalna-devojka-denes-e-zavisnichka-od-silikoni-foto-02.jpg
Ова е нејзиниот природен изглед, пред пластичните операции и тетоважите

Нејзиниот новокомпониран изглед погледнете го на нејзиниот инстаграм профил:

https://www.instagram.com/xomarym/?utm_source=ig_embed